Linnerie Annelies

Annelies Exclusief

                  Linnerie Annelies Exclusief Logo

Linnerie Annelies breidt uit met “Linnerie Annelies Exclusief”!

Met heel veel trots en ongelooflijk veel enthousiasme kunnen wij u vertellen dat Linnerie Annelies Bedden zal uitbreiden met nog eens 165 m2 extra showroom ruimte! Onze nieuwe showroom is gevestigd in een historische schuur in Loosdrecht op een korte afstand van onze winkel. Hier presenteren wij op een fraaie wijze onze hoogwaardige producten waaronder de heerlijk comfortabele boxsprings van het luxe merk Avek uit Surhuisterveen (Friesland).

“Onze wens om uit te breiden met Linnerie Annelies Exclusief is ontstaan nadat we in 2016 een karakteristieke loods achter ons huis hebben gekocht. Deze prachtige ruimte hebben we de afgelopen jaren kunnen verbouwen tot een mooie, warme en net zo sfeervolle ruimte als in de winkel aan de Rading 46a te Loosdrecht. Het gevoel van thuiskomen in een gezellige huiskamer met een kopje versgemalen bonenkoffie.” - Geert Venneman

Beleef ultiem slaapcomfort

Wij nemen graag de tijd om u te inspireren, immers uw wensen staan voor ons centraal! Want iedereen slaapt anders en het is belangrijk dat al onze relaties goed liggen en tevreden zijn met hun bed. Ons enthousiasme over goed en gezond slapen willen wij overbrengen in een ruimte waar beleving, gevoel en sfeer samen komen. Op een werkelijk unieke en prachtige landelijke locatie kunnen wij onze droom werkelijkheid laten worden. U treft in de authentieke schuur fraaie boxsprings en matrassen van Avek, prachtig bedtextiel van Dommelin en natuurlijk comfortabele, bijpassende kussens en dekbedden.

Onze nieuwe showroom Linnerie Annelies Exclusief bevindt zich op een steenworp afstand van onze huidige winkel aan de Rading 46a en zal uitsluitend open zijn op afspraak. Voor u betekend het dat wij open zijn wanneer het u schikt, ook in de avond. In een fraaie, rustige omgeving kunt u op uw gemak onze heerlijke Avek bedden uitproberen. Privé en exclusief. De koffie staat altijd klaar!

Profiteer van onze feestelijke openingsactie:

Textielpakket naar keuze t.w.v. €250 cadeau bij aankoop van een complete AVEK boxspring!

Bel naar 035 - 58 23 668 voor een afspraak of kom langs in onze showroom aan de Rading 46A te Loosdrecht en laat u verrassen door ons vernieuwde aanbod…

Linnerie Annelies Exclusief locatie voorkantLinnerie Annelies Exclusief Locatie hoek